Taizhou Sinohere Industrie & Handel Co, Ltd

We hebben ook meer originele producten. "Zorgt voorzichtig" is het doel van ons bedrijf!

Huis > Nieuws > Inhoud
China Fabricage verschillende stijlen Metal Garden Swing Chair
- Dec 20, 2017 -

Productomschrijving

China Fabricage Diverse stijlen metalen tuin schommel stoel


Materialen Beschrijving

En de wanddikte van de plastic onderdelen is meer dan 8 mm.

Hoofdcolums Alle hoofdkolommen zijn gemaakt van gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 114 mm en een wanddikte van 2,2 mm. Kwaliteits- en technische norm voldoet aan de vereisten van nationale norm GB / T3091-2001.


Platforms Alle platforms zijn gevormd door een piercing van 2,2 mm dik koudgewalst staalplaat met boringen met een diameter van 6 mm. De kwaliteits- en technische norm voldoen aan de Europese norm EN1176.


Andere metalen onderdelen Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 60 mm, 48 mm, 38 mm, 32 mm, 28 mm en een wanddikte van 2,2 mm. Kwaliteits- en technische norm voldoet aan de vereisten van nationale norm GB / T3091-2001.


Fittingen Alle metalen fittingen zijn gemaakt van een hoge sterkte aluminiumlegering van eenmalige gegoten vormen. Na het polijsten zijn alle scherpe hoeken rond en glad. Alle schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal # 314, dat voldoet aan de norm van GB / T1221-1992.


Touwen en netten De touwen en netten zijn geïmporteerde hoogwaardige zeiltouwen met een diameter van 14 mm en 16 mm, met daarin een inwendige van hoogwaardig gegalvaniseerd staaldraad.Waarom voor ons kiezen?

1. Veilig

Al onze ontwerpen en producten worden strikt gecontroleerd volgens de veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de kinderen geen schade aanrichten. Alle metalen onderdelen zijn glad en de plastic onderdelen zijn niet-toxisch, anti-ultraviolet eigendom, conform de norm van FOOD klasse.


2. Ervaren

We zijn ontworpen door zeer ervaren ontwerpers die aansluiten bij de interesses en gevoelens van de jij. Met defferente karakters en> 3. Hoge kwaliteit

We hebben geloofd dat kwaliteit de ziel van de producten is. Wij verzekeren dat onze producten in zeer goede staat blijven na langdurig gebruik of zelfs in de barre klimatologische omstandigheden. Alle onderdelen zullen een hoge duurzaamheid behouden tussen de temperatuur -50 ° C ~ 50 ° C.


4. Concurrerend

Voor dezelfde producten in dezelfde kwaliteit en dezelfde standaard, bieden wij u de laagste prijzen. Met hetzelfde geld kunt u genieten van meer ervaren ontwerpen, snellere levering, professionele installatie-instructies en veel betere services.


Meer over ons

1. Bedrijfsimago


2. Echte zakenOnze missie

Voor alles wat we hebben gedaan, doen we het en we gaan doen, alleen voor één doel, dat hetzelfde is met onze MISSIE